Hoppa till innehåll

Bilddagbok tisdag kväll

Inför helgens Bolognese-bonanza, för att låna bloggchef  Viktors favorituttryck, så lagade jag igår en vardagsvariant att ha som referens. Så här blev den: Min flickväns kommentar: ”Mmmm… Gott! Det här är ju redan den perfekta vardagsrätten så varför egentligen messa med den? Jag menar, även om Heston Blumenthals variant kommer vara sjukt god så kommer … Continued

Inför helgens Bolognese-bonanza, för att låna bloggchef  Viktors favorituttryck, så lagade jag igår en vardagsvariant att ha som referens. Så här blev den:

Min flickväns kommentar: ”Mmmm… Gott! Det här är ju redan den perfekta vardagsrätten så varför egentligen messa med den? Jag menar, även om Heston Blumenthals variant kommer vara sjukt god så kommer du ju inte ägna två dygn åt att laga den varje vecka? Och du kommer ju inte heller bjuda på spaghettiköttfärssås när vi har gäster. Nej, det här kommer inte sluta bra, säger jag. Inte bra alls.”

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.