Hoppa till innehåll

Så gör du flippinburgare hemma

I nya numret av Café finns det, som ni kanske sett, lite recept ut Flippin’ Burgers-mannen Jon Widegrens nya kokbok Flippin’ burgers: Hamburgare från grunden (med fina foton av min gamla vapendragare Björn Terring). Vid intervjun med Jon passade också Jolt-killarna på IT-avdelningen på att spela in ett par filmer till Cafés iPad-upplaga – och dessa … Continued

I nya numret av Café finns det, som ni kanske sett, lite recept ut Flippin’ Burgers-mannen Jon Widegrens nya kokbok Flippin’ burgers: Hamburgare från grunden (med fina foton av min gamla vapendragare Björn Terring). Vid intervjun med Jon passade också Jolt-killarna på IT-avdelningen på att spela in ett par filmer till Cafés iPad-upplaga – och dessa kan ni nu kolla på här nedan om ni vill.

Kolla här för Flippin’-Jons bästa burgartips.

Och här för Flippin’-Jons bästa milkshaketips.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.