Skip to content

Den bästa bild som tagits på mitt skägg

Har ni läst nya numret av Café än då? Det tycker jag i så fall att ni ska göra, det är ett riktigt bra nummer. Tjockt, roligt och snyggt, ett av de bästa på mycket länge. Men trots att det innehåller så mycket godsaker så måste jag ändå erkänna att jag är allra mest nöjd … Continued

Har ni läst nya numret av Café än då? Det tycker jag i så fall att ni ska göra, det är ett riktigt bra nummer. Tjockt, roligt och snyggt, ett av de bästa på mycket länge. Men trots att det innehåller så mycket godsaker så måste jag ändå erkänna att jag är allra mest nöjd med min nya bylinebild. För kolla vilket jäkla tjockt skägg jag ser ut att ha:

Det är ju helt sjukt jäkla tjockt. Det är så tjockt att det måste ha ställt till med problem för tryckarna. ”Vaihelvete är det nu då?”, måste någon stackars faktor på nattskiftet hojtat när varninglampan i fikarummet började blinka. ”Vafan är det som bäckar igen plåtarna nu då? Jasså, ett skägg? Ja se Stöckholmare.”

Så tjockt är det tyvärr inte på riktigt och jag vet inte vad som har hänt – måste vara ljussättningen i kombination med kontrasten – men jag är evigt tacksam. Nä, nu ska jag sluta tramsa. Dags att bli seriös och gå ner i källaren och ta bilder på mig själv när jag tränar kettlebells och äter ett par kanelbullar så att Kalle vill skriva ett nytt träningsschema till mig. Hörs sen.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.