Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila jonas.cramby@cafe.se.

 

Fitnessfredag: Invägning vecka 1

Välkommen till fitnessfredag här på Manligt med Jonas Cramby. Ett stående inslag tänkte jag skulle vara en invägning, så att vi med hjälp av statistik, stapeldiagram och små pajbitar (mmm… pajbitar) kan se vilka oerhörda framsteg jag gör. Jag har hittat en perfekt våg för detta ändamål – den mäter allt från vikt och BMI till fettprocent, skelettmuskelprocent och hur många procent bisexuell man är – men jag har tyvärr inte hunnit köpa den än.
Så idag får vi nöja oss med att konstatera att jag är en tjockis.
Tacos och dokusåpor byggde denna vackra kropp.
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar