Hoppa till innehåll

Hur gör man Sveriges bästa matblogg?

Häromdan lovade ju att koncentrera mig på att försöka göra Chez Cramby till Sveriges bästa matblogg. Nu är bara frågan: Hur fan gör man det? Jag har redan fått önskemål om att återuppta min smörgås-serie, Är-det-värt-det? samt att ge mig på annan sorts hemmamatlagning än texmexköket. Allt detta planerar jag faktiskt att göra. Smörgåsserien fortsätter … Continued

Häromdan lovade ju att koncentrera mig på att försöka göra Chez Cramby till Sveriges bästa matblogg. Nu är bara frågan: Hur fan gör man det? Jag har redan fått önskemål om att återuppta min smörgås-serie, Är-det-värt-det? samt att ge mig på annan sorts hemmamatlagning än texmexköket. Allt detta planerar jag faktiskt att göra. Smörgåsserien fortsätter nästa vecka då jag även kastar mig in i ett annat etniskt kök – och på onsdag ska jag börja testa om det egentligen är värt att brygga sitt eget öl (se bild). Jag planerar även att ha kvar Fredagsbiran på fredagar och krogrecensioner på lördagar.

Nu undrar jag: finns det några andra önskemål?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.