Skip to content

Kultursvepet, Cramby-edition

Min kollega Victor brukar ha något på sin blogg som han kallar kultursvepet. Här är ett par grejer jag är inne på just nu: Dokumentären Beauty is embarrassing om konstnären Wayne White. Wilfa svart manuell. Har aldrig varit riktigt inne på hela den här espresso/lattegrejen men har kommit att älska riktigt bra bryggkaffe (ni vet … Continued

Min kollega Victor brukar ha något på sin blogg som han kallar kultursvepet. Här är ett par grejer jag är inne på just nu:

Dokumentären Beauty is embarrassing om konstnären Wayne White.

Wilfa svart manuell. Har aldrig varit riktigt inne på hela den här espresso/lattegrejen men har kommit att älska riktigt bra bryggkaffe (ni vet hela den här rättvisemärkta, färskmalda hipsterkaffe-grejen). Vill dock inte att japanska sifonbryggare, vågar, stoppur och analtermometrar sakta men säkert ska ta över mitt liv – och då verkar väl världens första pour overbryggare från norska Wilfa vara ett lite mer sansat alternativ. Eller?

Kings of cool. Deckarförfattaren Don Winslows prequel till bioaktuella Savages. Faktoid: Don Winslow arbetsmetod går tydligen ut på att han skriver från 5.30 och 10.00 varje morgon. Sedan går han en och en halv mils hike innan han sätter sig och arbetar igen. EXAKT så skulle jag också vilja ha kunna tid att göra. Avis.

Willie Nelsons flätor. Precis börjat odla.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.