Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila jonas.cramby@cafe.se.
Annons

Mat-tv: Internationella Top Chefs

Tweeta
Annons

Annons

I väntan på nästa säsong av Top Chef (som enligt ryktet kanske kommer bli Top Chef: Portland!) så är jag sjukt sugen på att kolla in den här internationella upplagan av tv-serien som David skickade mig en skärmdump på häromdagen. Nu kan jag visserligen inte finska men visste måste det betyda att Top Chef kommer till Finland?! Satana perkele va coolt! Jag vill verkligen se våra bröder och systrar i öst laga memma, karelska piroger och… eh… finska pinnar? Vi får verkligen hoppas att någon torrentnörd översätter serien och lägger ut.

Så länge ser jag att Top Chef: Canada har börjat sända en ny säsong. Vad säger ni om att ha en Top Chef: Canada-tippning precis som vi hade med Top Chef: Texas? Ska vi göra så att vi kollar igenom de första fyra-fem avsnitten av säsong två var för sig och sedan hörs igen på fredag och lämnar våra rader?


Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar