Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila jonas.cramby@cafe.se.

 

Menyn är spikad (tror jag)

På lördag kommer som sagt Caféredaktionen hem till mig för att käka mexmiddag. Jag sitter just nu och planerar och så här ser menyn ut i dagsläget:
Fördrink: Margaritas, hemgjorda tortillachips med guacamole och het tomatillosalsa. 
Huvudrätt: Hembakta vetetortillas samt äkta crispy tacos* med Carnitas, Texas Chili, Pico De Gallo, Guacamole och Habanero-Mangosalsa. Serveras med silverlök och koriander, lime, piquinpeppar, creme fraiche och cheddar.
Efterätt: Pecanpaj med vaniljglass.
* En friterad frasig, men fortfarande lite seg, majstortilla. Tacos som går sönder när man biter i dem är en sådan dum uppfinning att jag blir förbannad bara jag tänker på det.
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar