Skip to content

Mexlagarskolan på papper

För er som tröttnat på att leta fram recepten på Carnitas eller Världens bästa chili här på bloggen rekommenderar jag att ni plockar upp nya numret av Café som borde vara ute i butik när som helst. Där har vi nämligen samlat mexlagarskolans bästa recept samt lagt till ett par nya. Numret erbjuder också som … Continued

mex

För er som tröttnat på att leta fram recepten på Carnitas eller Världens bästa chili här på bloggen rekommenderar jag att ni plockar upp nya numret av Café som borde vara ute i butik när som helst. Där har vi nämligen samlat mexlagarskolans bästa recept samt lagt till ett par nya. Numret erbjuder också som vanligt mycket fantastiska bilder och bra läsning, personliga favoriter är Fredrik Strages Håkan Hellström-intervju samt Johan Wirfälts dito med Hank Von Helvete. Frank Anderson-jobbet borde också vara underhållande, men det har jag inte läst än. Så det ska jag göra nu.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.