Hoppa till innehåll

Mexmatsnyheter: Chipotle

Precis när jag nåddes av nyheten om att Fogon Del Taco på Bohusgatan slagit igen * snyft * så hörde jag av Brita Z att det öppnat en ny mexare på Upplandsgatan – bara nåt kvarter från där jag bor. Yes. Chipotle heter det och häromdagen provåt jag. En snabbrecension: Superenkel snabbmatsrestaurang som serverar tortas, … Continued

Precis när jag nåddes av nyheten om att Fogon Del Taco på Bohusgatan slagit igen * snyft * så hörde jag av Brita Z att det öppnat en ny mexare på Upplandsgatan – bara nåt kvarter från där jag bor. Yes. Chipotle heter det och häromdagen provåt jag. En snabbrecension: Superenkel snabbmatsrestaurang som serverar tortas, quesadillas, burritos och enchiladas kvalitetsmässigt någonstans mellan La Neta och Taco Bar. Goda tacos al pastor och enchiladas – quesadillasarna var lite småtråkiga. Förhåller sig ungefär till riktig mexmat som en thaikiosk förhåller sig till en strandkrog på Krabi Beach. Med detta sagt gjorde Chipotle i ett slag all annan hämtmat plötslig överflödig för mig (förutom kina, älskar kina).

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.