Hoppa till innehåll

Nytt ur nya numret av Café

Undrar ni ibland hur det är att stycka en halv ko? Hur man gör en luffarspis? Om det är gott att dricka inläggningsvätska och hur man ser ”cool ut i chinos”? I så fall tycker jag att ni ska ta er till er lokala tobakshandel och köpa nya numret av Café som ni ser här … Continued

Undrar ni ibland hur det är att stycka en halv ko? Hur man gör en luffarspis? Om det är gott att dricka inläggningsvätska och hur man ser ”cool ut i chinos”? I så fall tycker jag att ni ska ta er till er lokala tobakshandel och köpa nya numret av Café som ni ser här ovan. Trevlig läsning.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.