Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila jonas.cramby@cafe.se.

Annons
 

Projekt: Hemmabar 2

is1

Signaturen M skriver: Koka vattnet innan du fryser in. Plus hoppa såklart över dom små islådegrejerna, frys i typ glasslåda istället och såga isär dom. (Åh gud, när kom vi till den här punkten att det krävs två dygns framförhållning och en såg för att få bli lite full med stil?)

Jag svarar: Jag har hört att det är en myt att isen blir klar om man kokar vattnet… men jag är inte den som är den utan testar. Återkommer med resultat. Och angående framförhållning så behöver man ju det när man fryser in vanliga, grådaskiga iskuber också ju.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar