Skip to content

Projekt: Hemmabar 2

Signaturen M skriver: Koka vattnet innan du fryser in. Plus hoppa såklart över dom små islådegrejerna, frys i typ glasslåda istället och såga isär dom. (Åh gud, när kom vi till den här punkten att det krävs två dygns framförhållning och en såg för att få bli lite full med stil?) Jag svarar: Jag har … Continued

is1

Signaturen M skriver: Koka vattnet innan du fryser in. Plus hoppa såklart över dom små islådegrejerna, frys i typ glasslåda istället och såga isär dom. (Åh gud, när kom vi till den här punkten att det krävs två dygns framförhållning och en såg för att få bli lite full med stil?)

Jag svarar: Jag har hört att det är en myt att isen blir klar om man kokar vattnet… men jag är inte den som är den utan testar. Återkommer med resultat. Och angående framförhållning så behöver man ju det när man fryser in vanliga, grådaskiga iskuber också ju.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.