Hoppa till innehåll

Referensfish-and-chips uppvärmd

Till helgen har jag planerat att provlaga Heston Blumenthals perfekta fish and chips. För att ha något att jämföra med lagade jag idag en vardagsvariant som helt enkelt bestod av ugnspommes, remouladsås och färdiga fiskpanetter från typ Findus. Min flickväns kommentar: ”Inte alls min grej egentligen. Men ändå lite äckelgott på något vis. Jag ger … Continued

Till helgen har jag planerat att provlaga Heston Blumenthals perfekta fish and chips. För att ha något att jämföra med lagade jag idag en vardagsvariant som helt enkelt bestod av ugnspommes, remouladsås och färdiga fiskpanetter från typ Findus.

Min flickväns kommentar: ”Inte alls min grej egentligen. Men ändå lite äckelgott på något vis. Jag ger det två feta ankor av fem möjliga.”

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.