Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila jonas.cramby@cafe.se.

Annons
 

Referenspizza bakad

Jajemensan, jag fortsätter att laga mig igenom trestjärniga Michelinkocken Heston Blumenthals kokbok In Search of perfection och denna vecka har det blivit dags att försöka sig på den perfekta pizzan. För att min flickvän, och smakdomare, skulle ha något att jämföra med lagade jag igår en helt vanlig vardagspizza. Ni vet, pizzadegsmix, burktomatsås, lök, mozzarella och salami (dock med den lilla specialaren att jag lägger korven ovanför osten för maximalt crunch ska kunna uppnås. Det gör de nämligen i USA. Jag älskar USA.)

Min flickväns kommentar: ”Gott! Men jag tycker i och för sig alltid att hemmapizza är godare är pizzeriapizza. Ska dock bli spännande att prova Hestons variant. Även om jag är rädd att den kommer bli för autentisk (läs tråkig).”

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar