Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila jonas.cramby@cafe.se.

 

Sanningen om varför jag bloggat så dåligt den senaste tiden

Som flera av er påpekat har jag misskött min blogg den senaste tiden. Här är förklaringen: Till datorn hemma har jag en internetsladd. På denna sladd finns det en liksom en liten pigg som gör att den stannar i hålet och under en tid nu har spänsten i den där piggen försvagats för att häromveckan gå helt sönder. Detta har fått konsekvensen att så fort jag har behövt surfa så har jag varit tvungen att hålla i sladden så att den inte glider ur hela jävla tiden. Sjukt irriterande. Detta har funkat till enklare saker som att kolla mail men att göra tidskonsumerande saker som att blogga i Cafe.se:s uråldriga bloggverktyg har jag helt enkelt dragit mig för.
Men så, i går, föreslog min flickvän som uppenbarligen har en talang för IT-lösningar att jag kunde tejpa fast sladden. Trots att jag bara hittade lila tjejtejp funkade detta utmärkt. Så nu är det dags att återgå till gamla tiders bloggdisciplin: två inlägg per dag (varav det här är det ena).
Och så var ytterligare ett par bytes internetminne använts till ännu ett oumbärligt informationsutbyte.
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar