Hoppa till innehåll

Äldre kvinnor

Min krönika från förra numret av Café finns nu upplagd på jonascramby.se.  Den handlar om äldre kvinnor som gillar yngre män, så kallade cougars, och en lite lustig grej är att jag någonstans i texten skriver att Ensam mamma-puman har ”tre barn, varav minst ett heter Kevin.” Detta var naturligtvis en grov överdrift för att uppnå … Continued

Min krönika från förra numret av Café finns nu upplagd på jonascramby.se. 
Den handlar om äldre kvinnor som gillar yngre män, så kallade cougars, och en lite lustig grej är att jag någonstans i texten skriver att Ensam mamma-puman har ”tre barn, varav minst ett heter Kevin.” Detta var naturligtvis en grov överdrift för att uppnå en komisk effekt, ingen har väl fler än ett barn som heter Kevin? Jo det finns det: Linda Rosing. Linda Rosing har tydligen två barn som heter Kevin, sitt eget och sin nye killes son från ett tidigare äktenskap. Ja där ser man. Det är en underlig, men vacker, värld.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.