Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Att måla om på torpet

Ni vet när man ska måla om i torpet och inte orkar gå upp på vinden för att leta fram ett par gamla avlagda jeans så ens hjärna börjar säga saker som: ”Inte kommer du spilla någon målarfärg inte”. Och: ”Om du mot förmodan skulle spilla lite så är ju det faktiskt bara snyggt, lite Marc Jacobs så där.” Och så sätter man på sig ett par nya Levis Vintage som man köpt på Cali premium för 1 800 spänn och inom fem minuter så är de så fulla av färg att de står för sig själva? Det vet ni va? Hahaha. Sjukt när det händer, eller hur? Hahaha. Alltid kul med lite igenkänningshumor va? För det känner ni igen? Snälla, säg att ni känner igen det?!

Annons

P.S. Om ni undrar över varför jag dricker Karl Lagerfelds signatur-Cola på bilden så är det för att jag inte ser någon anledning att sänka modegraden bara för att man befinner sig på landet. Jag menar, vi är väl inga djur?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar