Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Att pudra pajen

Som jag nämnt tidigare är det jag som lagar all mat hemma. Min flickvän har naturligtvis inget emot detta, jag tror till och med att hon tycker att det är attraktivt. Dock verkar det finnas ett undantag: när jag pudrar pajer (se bilden i förra inlägget).

Varje gång min flickvän kommer in i köket och ser mig pudra florsocker över en paj hånskrattar hon åt mig.

Annons

Det är ett kort, snabbt skratt – som om hon försökte men inte lyckades hålla det inne – följt av en sammanbiten min, som om hon försöker dölja ett hånleende. När jag frågar vad det är svarar hon alltid, ”Nej nej. Det är inget. Fortsätt du pudra pajen.” Och så går hon ut ur köket.

Nu frågar jag alla kvinnor som läser den här bloggen. Är det verkligen så fånigt för en man att vilja pudra paj? Det blir ju så fint.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar