Hoppa till innehåll

Äventyrliga familjer

Jag (bläddrar i Familjemagasinet Äventyr): Den här tidningen är vekligen inspirerande. På vår nästa semester MÅSTE vi verkligen göra något spännande. Inte bara ligga vid nån pool. Min flickvän: Absolut. Jag: En idé vore att vandra till Petra i Jordanien, det verkar helt fantastiskt. Och om Dixie blir trött kan man alltid hyra en mula, … Continued

Jag (bläddrar i Familjemagasinet Äventyr): Den här tidningen är vekligen inspirerande. På vår nästa semester MÅSTE vi verkligen göra något spännande. Inte bara ligga vid nån pool.

Min flickvän: Absolut.

Jag: En idé vore att vandra till Petra i Jordanien, det verkar helt fantastiskt. Och om Dixie blir trött kan man alltid hyra en mula, står det här.

Min flickvän: Dixie är två år. Jag började rida vid sex och jag var tidig.

Jag: Du… i tidningen står det om en svensk familj som dyker med vithajar och vars tre söner heter Cruise, Wilder och Storm.

Min flickvän: De går verkligen in för det.

Jag: Ja och du tvekar över att låta Dixie åka mula!

Min flickvän: Rida mula.

Jag: Va?

Min flickvän: Rida mula heter det, Sven Hedin.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.