Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Bilder från Skägg-EM

 |  Publicerad 2010-12-16 10:56  |  Lästid: 2 minuter

I nya numret av Café så har jag skrivit ett litet reportage från Skägg-EM i den lilla byn Leogang i Österrike. Som så ofta annars när man reser iväg någonstans så åkte jag dit med en samling förutfattade meningar för att komma hem med helt andra. De män som jag först tyckte verkade vara var ett gäng knasbollar med tokiga mustascher fann jag snart oerhört vackra. Någon jag intervjuade sa att Skägg-EM helt enkelt är en manlig skönhetstävling, en ickedestruktiv hyllning till de goda sidorna hos den gammeldags mannen. Det var väldigt fint, tycker jag.

Väldigt fina är också Björn Terrings porträtt på en del av dessa män. Han har många fler, så jag tycker verkligen att någon borde anordna en utställning med dem eller nåt?

Här är ett litet urval så länge:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-12-16 11:00