Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Bloggen tar sommaruppehåll

Jag är tyvärr tvungen att ta ett litet sommaruppehåll här på bloggen. Torpet jag spenderar sommaren i ligger nämligen i total radioskugga och jag måste koncentrera mig på att producera text till den bok som ska komma till våren.

Annons

Men hur går det då med min ambitioner att bli den ironiska generationens svar på Ernst Kirschsteiger undrar kanske du? Kommer jag ochKalle någonsin komma iväg på vår expedition? Hur går det egentligen med den vilda jakten på Cramburgaren? Hinner jag bli färdig med min bok? Och framför allt: Vad exakt kommer jag att stopp på grillen i sommar? För svaren på dessa frågor, och många många fler, titta tillbaka måndagen den 15 augusti då bloggen har nypremiär. Men så länge: Ha en riktigt trevlig sommar!

För kortare rapporter kan ni så klart följa mig på twitter.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar