Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Bloggen tar sommaruppehåll

 |  Publicerad 2011-06-20 11:21  |  Lästid: 2 minuter

Jag är tyvärr tvungen att ta ett litet sommaruppehåll här på bloggen. Torpet jag spenderar sommaren i ligger nämligen i total radioskugga och jag måste koncentrera mig på att producera text till den bok som ska komma till våren.

Men hur går det då med min ambitioner att bli den ironiska generationens svar på Ernst Kirschsteiger undrar kanske du? Kommer jag ochKalle någonsin komma iväg på vår expedition? Hur går det egentligen med den vilda jakten på Cramburgaren? Hinner jag bli färdig med min bok? Och framför allt: Vad exakt kommer jag att stopp på grillen i sommar? För svaren på dessa frågor, och många många fler, titta tillbaka måndagen den 15 augusti då bloggen har nypremiär. Men så länge: Ha en riktigt trevlig sommar!

För kortare rapporter kan ni så klart följa mig på twitter.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:52