Hoppa till innehåll

Bloggfolkomröstning

Gällande mitt inlägg i går om förslag på ett par nya, gemensamma regler så verkar vi vara överens om att vi hädanefter håller oss till en ICA-kassa och inte springer fram om en ny öppnar. Dock är vi lite mer oense gällande om det verkligen okej att paxa fik/lunchrestaurangplats eller inte. Tidvis har stämning blivit … Continued

Gällande mitt inlägg i går om förslag på ett par nya, gemensamma regler så verkar vi vara överens om att vi hädanefter håller oss till en ICA-kassa och inte springer fram om en ny öppnar. Dock är vi lite mer oense gällande om det verkligen okej att paxa fik/lunchrestaurangplats eller inte. Tidvis har stämning blivit lite hätsk i kommentatorsfältet. Folk har kallats för Ove hit och dit och,  ja, innan det här spårar ur helt och blir något slags upplopp föreslår jag att vi har en demokratisk omröstning om saken.

Alla som är för ett förslag om att vi ska beställa först ”aye”.

Alla som är emot förslaget och vill att alla istället ska paxa plats först säger ”naye”.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.