Hoppa till innehåll

Bokmässa, fest och annat

Till helgen är det bokmässa och om någon av er kanske vill ha en bok signerad, provsmaka lite texmex eller bara tjabba lite så kommer jag att vara på plats. Ja, på fredag kväll kommer det till och med bli något av ett party när jag teamar upp med extremefoodgänget och grillar lite vid klassiska … Continued

Till helgen är det bokmässa och om någon av er kanske vill ha en bok signerad, provsmaka lite texmex eller bara tjabba lite så kommer jag att vara på plats. Ja, på fredag kväll kommer det till och med bli något av ett party när jag teamar upp med extremefoodgänget och grillar lite vid klassiska skivaffären Bengans. Vill ni gå? Läs då mer om eventet här. Under själva bokmässan kommer jag så klart att provlaga grejer inför publik (pinigt) och vill ni bevittna detta spektakel, och kanske provsmaka lite, så befinner jag mig på den så kallade kockscenen klockan 11.30-12.00 på lördag och 16.10-16.40 på söndag.

Hoppas vi ses!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.