Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Bokmässa, fest och annat

 |  Publicerad 2013-09-24 15:56  |  Lästid: < 1 minuter

Till helgen är det bokmässa och om någon av er kanske vill ha en bok signerad, provsmaka lite texmex eller bara tjabba lite så kommer jag att vara på plats. Ja, på fredag kväll kommer det till och med bli något av ett party när jag teamar upp med extremefoodgänget och grillar lite vid klassiska skivaffären Bengans. Vill ni gå? Läs då mer om eventet här. Under själva bokmässan kommer jag så klart att provlaga grejer inför publik (pinigt) och vill ni bevittna detta spektakel, och kanske provsmaka lite, så befinner jag mig på den så kallade kockscenen klockan 11.30-12.00 på lördag och 16.10-16.40 på söndag.

Hoppas vi ses!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:44