Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Bokmässa, fest och annat

Till helgen är det bokmässa och om någon av er kanske vill ha en bok signerad, provsmaka lite texmex eller bara tjabba lite så kommer jag att vara på plats. Ja, på fredag kväll kommer det till och med bli något av ett party när jag teamar upp med extremefoodgänget och grillar lite vid klassiska skivaffären Bengans. Vill ni gå? Läs då mer om eventet här. Under själva bokmässan kommer jag så klart att provlaga grejer inför publik (pinigt) och vill ni bevittna detta spektakel, och kanske provsmaka lite, så befinner jag mig på den så kallade kockscenen klockan 11.30-12.00 på lördag och 16.10-16.40 på söndag.

Annons

Hoppas vi ses!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar