Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Den bästa bild som tagits på mitt skägg

Har ni läst nya numret av Café än då? Det tycker jag i så fall att ni ska göra, det är ett riktigt bra nummer. Tjockt, roligt och snyggt, ett av de bästa på mycket länge. Men trots att det innehåller så mycket godsaker så måste jag ändå erkänna att jag är allra mest nöjd med min nya bylinebild. För kolla vilket jäkla tjockt skägg jag ser ut att ha:

Annons

Det är ju helt sjukt jäkla tjockt. Det är så tjockt att det måste ha ställt till med problem för tryckarna. ”Vaihelvete är det nu då?”, måste någon stackars faktor på nattskiftet hojtat när varninglampan i fikarummet började blinka. ”Vafan är det som bäckar igen plåtarna nu då? Jasså, ett skägg? Ja se Stöckholmare.”

Så tjockt är det tyvärr inte på riktigt och jag vet inte vad som har hänt – måste vara ljussättningen i kombination med kontrasten – men jag är evigt tacksam. Nä, nu ska jag sluta tramsa. Dags att bli seriös och gå ner i källaren och ta bilder på mig själv när jag tränar kettlebells och äter ett par kanelbullar så att Kalle vill skriva ett nytt träningsschema till mig. Hörs sen.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar