Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Egenreklam 2: Mandomsprovet

 |  Publicerad 2012-05-18 10:21  |  Lästid: < 1 minut

När jag ändå håller på att skryta så kanske jag ska passa på att berätta lite om den andra bok som jag släpper i höst. Den heter Mandomsprovet och ges ut på ICA bokförlag i oktober. Så här ser den ut:

Snygg va! Jonas Bergstrand har gjort illustrationen.

Boken är självbiografisk och spänner sig tidsmässigt från när jag sprang Las Vegas maraton tills jag jag och Kalle var på Svalbard i höstas. Man kan också säga att det är mitt försök att skriva en samtida så kallad ”bildungsroman”. Eller som det heter inom filmen: en coming-of-age-historia. Fast istället för att huvudpersonen är en förvirrad femtonåring så närmar sig huvudpersonen i det här fallet fyrtio.

Patetiskt, jag vet. Men jag hoppas i alla fall att den kommer bli kul att läsa.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-05-18 10:41