Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Egenreklam 2: Mandomsprovet

När jag ändå håller på att skryta så kanske jag ska passa på att berätta lite om den andra bok som jag släpper i höst. Den heter Mandomsprovet och ges ut på ICA bokförlag i oktober. Så här ser den ut:

Annons

Snygg va! Jonas Bergstrand har gjort illustrationen.

Boken är självbiografisk och spänner sig tidsmässigt från när jag sprang Las Vegas maraton tills jag jag och Kalle var på Svalbard i höstas. Man kan också säga att det är mitt försök att skriva en samtida så kallad ”bildungsroman”. Eller som det heter inom filmen: en coming-of-age-historia. Fast istället för att huvudpersonen är en förvirrad femtonåring så närmar sig huvudpersonen i det här fallet fyrtio.

Patetiskt, jag vet. Men jag hoppas i alla fall att den kommer bli kul att läsa.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar