Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

En bra helg

Tecknet på en bra helg är ju att man på måndagsmorgonen måste tvätta håret tre gånger innan man får ut röklukten ur håret. Exakt en sådan har jag haft. Jag har nämligen varit på landet och tagit de sista bilderna till min kommande kokbok (finns ett par snapshots på Brita Zackaris instagram om ni är intresserade).

Annons

På bilden ovan käkar förresten Dixie en paleta (mexikansk isglass) som jag har gjort. Recept kommer så klart i boken. Hade kunnat bjussa på det här men… nej. Nog om mig, har ni har kommit igång med grillandet/picknickandet/sitta-i-en-brassetol-med-en-cooler-och-lyssna-på-sjörapporten än? I så fall kan ni få en passande Spotifylista.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar