Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

En bra helg

 |  Publicerad 2012-06-12 13:38  |  Lästid: < 1 minut

Tecknet på en bra helg är ju att man på måndagsmorgonen måste tvätta håret tre gånger innan man får ut röklukten ur håret. Exakt en sådan har jag haft. Jag har nämligen varit på landet och tagit de sista bilderna till min kommande kokbok (finns ett par snapshots på Brita Zackaris instagram om ni är intresserade). På bilden ovan käkar förresten Dixie en paleta (mexikansk isglass) som jag har gjort. Recept kommer så klart i boken. Hade kunnat bjussa på det här men… nej. Nog om mig, har ni har kommit igång med grillandet/picknickandet/sitta-i-en-brassetol-med-en-cooler-och-lyssna-på-sjörapporten än? I så fall kan ni få en passande Spotifylista.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-06-12 13:40