Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

En gratis giveaway

Jag har funderat på att erbjuda en gratis giveaway till mina bloggläsare, en slags digital goodiebag som tack för att ni ger mig lite av den värdefulla arbetstid som ni med lätthet kunnat använda till att läsa tidningen på dass eller till och med jobba istället. Jag har funderat mycket på vad den där giveawayen skulle kunna bestå av, men så igår kom jag på det! Ni vet hur allas vår favorit Liz Lemon i 30 Rock har en bild på en wienerschnitzel uppsatt på sitt kontor? Ni kanske vill ha en liknande bild? Men på den här högen med ångande kött som jag tog i helgen?

Annons

Tror att det skulle kunna bli kanonläckert! Är ni intresserade, så maila: [email protected] så skickar jag, helt utan kostnad, en högupplöst fil som ni kan skriva ut, rama in och sätta ovanför er arbetsplats, hemmakontor eller skrivbord. Om ni vill så får ni också gärna be någon bekant att ta en bild med er mobilkamera där ni liksom lutar er in framför bilden, gör tummen upp och ler stort. Sedan skickar ni den till mig? Ska vi säga så?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar