Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

En gratis giveaway

 |  Publicerad 2011-03-25 10:57  |  Lästid: 1 minut

Jag har funderat på att erbjuda en gratis giveaway till mina bloggläsare, en slags digital goodiebag som tack för att ni ger mig lite av den värdefulla arbetstid som ni med lätthet kunnat använda till att läsa tidningen på dass eller till och med jobba istället. Jag har funderat mycket på vad den där giveawayen skulle kunna bestå av, men så igår kom jag på det! Ni vet hur allas vår favorit Liz Lemon i 30 Rock har en bild på en wienerschnitzel uppsatt på sitt kontor? Ni kanske vill ha en liknande bild? Men på den här högen med ångande kött som jag tog i helgen?

Tror att det skulle kunna bli kanonläckert! Är ni intresserade, så maila: jonas.cramby@cafe.se så skickar jag, helt utan kostnad, en högupplöst fil som ni kan skriva ut, rama in och sätta ovanför er arbetsplats, hemmakontor eller skrivbord. Om ni vill så får ni också gärna be någon bekant att ta en bild med er mobilkamera där ni liksom lutar er in framför bilden, gör tummen upp och ler stort. Sedan skickar ni den till mig? Ska vi säga så?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-03-25 10:58