Skip to content

En kort roundup: Min youtubekanal

Jag har ju startat en ny youtubekanal där jag eldar och lagar mat och grejer och varje fredag läggs ett nytt avsnitt, plus några korta faktaklipp upp. Tyvärr får jag inte lägga upp filmerna här på bloggen men jag kan ju i alla fall berätta vilka avsnitt som har kommit hittills och vilka faktaklipp ni … Continued

youtube

Jag har ju startat en ny youtubekanal där jag eldar och lagar mat och grejer och varje fredag läggs ett nytt avsnitt, plus några korta faktaklipp upp. Tyvärr får jag inte lägga upp filmerna här på bloggen men jag kan ju i alla fall berätta vilka avsnitt som har kommit hittills och vilka faktaklipp ni kan fördjupa er i?

Avsnitt 4: Tacofest!
Klipp: Så gör du mangosalsa
Klipp: Så gör du pico de gallo och guacamole
Klipp: Så gör du chili
Klipp: Så gör du carnitas

Avsnitt 3: Grillade ostron (med Johan Hurtig)
Klipp: Så öppnar du ett ostron
Klipp: Vad passar bäst att dricka till ett ostron?
Klipp: Så grillar du ostron

Avsnitt 2: Fajitas
Klipp: Så gör du en aioli
Klipp: Stora köttskolan
Klipp: Så gör du vetetortillas

Avsnitt 1: Barbacoa (ett grillhål i marken)
Klipp: Så gör du inlagd rödlök
Klipp: Så gör du en grillgrop
Klipp: Så gör du majstortillas

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.