Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

En mänsklig sleeper

 |  Publicerad 2010-11-24 10:43  |  Lästid: < 1 minut

Vet ni vad en Sleeper är? Det är en term inom streetracing och betecknar en bil som kanske ser anspråkslös ut, men som som har så mycket hästkrafter under huven att den utan svårigheter kör om vilken Ferrari, Mustang eller riskokare som helst.

Man skulle också kunna använda ordet för att beskriva mitt kroppsideal. Jag tycker att det är snyggt med muskler, så länge man inte flashar med dem som en Jersey Shoredeltagare med en ny, svintajt Affliction t-shirt. Mitt mål med styrketräningen är således att bli en mänsklig Sleeper, precis som tv-karaktärerna Opie och Ned Flanders.

När man börjar se Sons of anarchy tror man ju nämligen att Opie är den här sävliga brunbjörnen som antagligen är ganska knubbig under lädervästen. Men när han mitt i första säsongen blir berusad på ett nöjesfält och plötsligt sliter av sig skjortan för att slåss så ser man ju att han faktiskt är sjukt vältränad. Detsamma gäller Ned Flanders, som i flera avsnitt av The Simpsons slitit av sig skjortan och visat sig ha både sexpack och par rejäla kanoner. Mycket stilfullt.

Enda problemet med att vara en mänsklig Sleeper är ju att man i vardagslag inte sliter av sig skjortan så där superofta. Eller?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar