Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ett par grejer i punktform

* För det första: tack för alla era enkätsvar här nedan! Om man helt kort ska summera så verkar medelåldern hos mina kvinnliga bloggläsare vara strax under 30 och ni kan tänka er att hooka upp med killar som är ungefär två år yngre till tio år äldre än er – om det inte är George Clooney så klart! En mer utförlig rapport om detta kommer ni snart kunna läsa i en Cafétidning nära er.

Annons

* Jag vill också tacka för alla svar på frågan vad jag ska blogga om i fortsättningen. De flesta av er verkar vilja att jag fortsätter ungefär på inslagen linje förutom att ni efterlyser ett uttömmande inlägg om OG18-kollektivet. Detta kommer, jag lovar. Kommer också beta av de mer specifika önskningarna en och en.

* Till sist vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år! Om ni behöver en partyplaylist till nyårsfesten så har ni en här. Vi hörs på måndag igen då jag planerar att ta upp kampen mot min bloggkollega Fredrik Backmans välförtjänta totaldominans här på cafe.se de senaste veckorna. Det kommer bli svårt, men vid Tors hammare, det ska gå!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar