Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ett par saker i punktform

* Måndagar är ju träningsmåndagar här på bloggen men eftersom expeditionens fysansvarige Kalle Wahlström kräver bildbevis på att jag verkligen följer hans schema så kommer jag leverera dessa under eftermiddagen/kvällen.

Annons

* Jag lovar att jag kommer laga Hestons korv inom kort, men om ni undrar varför det utgick så var det på grund av att: 1. Det var strul med den tekniska utrustningen. Och 2. Jag orka fan inte.

* Jag köpte en sommarbil i helgen! Jag lyssnade på tipsen i kommentatorsfältet och köpte en välvårdad Volvo 855 –96. Fan ta er om den strular.

* Mitt gratis giveawayerbjudande blev något av en succé! Jag har vid det här laget säkert skickat bilden på den där högen med ångande kött till ungefär 50 personer. Kul! Har ännu fått tillbaka två bilder på hur den ter sig i kontorsmiljö. Ser ganska så bra ut, tycker jag. Ganska så jäkla bra:

Här ser ni hur köttbilden ser ut i Filip Johansson byggkontor. Genuskorrekt och bra, tycker jag, att den hänger strax brevid lite ritningar OCH en plansch föreställande Snövit och Törnrosa.

Och här ser ni hur köttbilden hänger på tv-producenten och programledaren David Bexelius kontor. Lite extra smickrande, tycker jag, eftersom David är producent för ett av mina  favoritprogram: Halv åtta hos mig! Skicka nu era köttbilder till [email protected]

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar