Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ett par saker i punktform

* Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande de senaste dagarna men jag har varit helt uppe i omslagsarbetet av den bok jag håller på och skriver på och som ska komma i mars nästa år. (Den köper ni väl? Schysta’rå?). Det har varit en hel del strul men om allt löser sig så kommer det bli ett fantastiskt snyggt omslag. Ett av de snyggaste jag sett. Jag är sjukt nöjd (och nervös över att det ska skita sig). Har aldrig förstått mig på dem som kämpar med att skriva en bok i flera år och sedan nöjer sig med en corbis-bild och lite dafont-typsnitt bara (formgivarsnack).

Annons

* Jakten på Cramburgaren fortskrider, men först i helgen. Då planerar jag, som sagt, att provbaka de där hamburgerbröden.

* Sökandet efter en protegé går också in i en ny fas. Den som brukar kallas Helvetsveckan i Idol. Ska vi säga så att jag presenterar, säg, fem kanditater på måndag? Blir det bra?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar