Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ett par saker i punktform

* Vad hösten är för ekorren är våren för frilansaren i mediabranschen. Men istället för nötter som ska samlas är det texter som ska skrivas och böcker som ska lämnas. Det är därför jag bloggar lite dåligt just nu. Men snart ska det bli ändring på det: förutom att avsluta min supersmörgåsserie planerar jag också nämligen att snart låta den här bloggen svepas in i ett tjockt moln av mesquiterök. Satan vad det ska grillas här i sommar. Och inte bara amerikansk BBQ, utan även asiatiska och sydamerikanska grillmetoder tänkte jag förkovra mig i. Det kommer bli grillicious!

Annons

* Denna vecka har jag skrivit om Pet sounds bar i Metro. Texten hittar ni här.

* Förra veckan skrev jag om Instagram-succén Boqueria. Den texten hittar ni här.

* Jag har också lagt upp några bilder från Wales på Arktiska åttan. De hittar ni här.

Okej? Det var allt va?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar