Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Ett par saker i punktform

 |  Publicerad 2012-06-01 12:32  |  Lästid: < 1 minut

* Vad hösten är för ekorren är våren för frilansaren i mediabranschen. Men istället för nötter som ska samlas är det texter som ska skrivas och böcker som ska lämnas. Det är därför jag bloggar lite dåligt just nu. Men snart ska det bli ändring på det: förutom att avsluta min supersmörgåsserie planerar jag också nämligen att snart låta den här bloggen svepas in i ett tjockt moln av mesquiterök. Satan vad det ska grillas här i sommar. Och inte bara amerikansk BBQ, utan även asiatiska och sydamerikanska grillmetoder tänkte jag förkovra mig i. Det kommer bli grillicious!

* Denna vecka har jag skrivit om Pet sounds bar i Metro. Texten hittar ni här.

* Förra veckan skrev jag om Instagram-succén Boqueria. Den texten hittar ni här.

* Jag har också lagt upp några bilder från Wales på Arktiska åttan. De hittar ni här.

Okej? Det var allt va?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-06-01 12:34