Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Expedition: Brainstorming

Utan ett ens behöva fråga har jag redan fått in flera idéer på vilken sorts expedition jag borde ge mig ut på under 2011. Ni är då för underbara. Mathias föreslår till exempel att jag ska ro hela Göta Kanal. Peter föreslår en ”snakespedition” – en resa världen runt för att ”titta på en jävla massa ormar” medan Fredrik föreslår att jag ska bege mig UNDER jorden på min expedition eftersom ”de flesta saker OVAN jord är upptäckta och utforskade.”

Annons

Alla är bra idéer men innan jag bestämmer mig tänkte jag att det kanske skulle kunna vara kul att anordna en så kallad ”brainstorming” här på bloggen? Så snälla, lämna era expeditionsförslag här nere i kommentatorsfältet – de kan vara hur dumma och orealistiska som helst. Kom ihåg att ALLA svar är rätt när man brainstormar!

Om jag använder något förslag vinner den personen så klart en plats på sponsorärmen på min sponsskaljacka! Försök få den dealen hos Fredrik Sträng eller Renata Chlumska om ni kan!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar