Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Expedition: Vintagebånge!

På tal om mina expeditionsplaner så skriver Carl Henrik: ”Min dröm är att gå från Mexiko till Kanada, genom 7 nationalparker, på Pacific Crest Trail. Ca 4300 km långt och 4000 m högt. Tar 4-6 månader och så här ser man ut: Pacific Crest trail hikers.”

Annons

Jag har också länge närt en dröm om att gå Pacific Crest Trail. Jag har flera böcker om ämnet hemma och har nog lagt motsvarande en graviditet på att googla alla platser man passerar. Tyvärr är det dock exakt en sådan sak man verkligen borde gjort innan man fick barn. Nu kommer det väl dröja åtminstone 18 bast innan jag får chansen igen. Fan. Inte blir det mindre bittert av att kolla alla fantastiska trekkinghippiebilder i inlägget Carl Henrik länkar till:

EDIT: Bilderna var så bisarrt snygga att jag bara var tvungen att lägga in dem större härifrån. Tyvärr så försvann då de kommentarer ni hunnit lämna. Sorry. Älskar för övrigt tanken på att det faktiskt fanns hurtiga hippies på 70-talet – sådana som var ute och gick i funktionskläder istället för att röka holk och lyssna på orgelbaserad rock. Min kompis Klas tyckte för övrigt att bilderna var det ”snyggaste modejobb han någonsin sett.” Håller med.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar