Hoppa till innehåll

Extramaterial: Mexlagarskolan

En av de skivor jag lyssnat mest på de senaste veckorna är Mariachi El Bronx – hardcorebandet The Bronx sidoprojekt där de spelar smäktande, mexikanska mariachiballader. Jag inser att detta låter lite spexigt men skivan är fantastisk bra, uppriktig och fin. Perfekt om du planerar mexfest. Mina favoritlåtar är My brother the gun (Mi Hermano la … Continued

En av de skivor jag lyssnat mest på de senaste veckorna är Mariachi El Bronx – hardcorebandet The Bronx sidoprojekt där de spelar smäktande, mexikanska mariachiballader. Jag inser att detta låter lite spexigt men skivan är fantastisk bra, uppriktig och fin. Perfekt om du planerar mexfest. Mina favoritlåtar är My brother the gun (Mi Hermano la pistola) och den här:

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.