Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Fitnessfredag: Vecka 2

Efter nästan två års uppehåll har jag ju börjat springa igen. Och det går, än så länge, bättre än vad jag någonsin hoppats tro. Efter att första veckan mest ha hasat runt Hagaparken börjar jag redan kunna springa en tre, fyra låtar i rad utan att drabbas av hjärtstillestånd. Så nästa vecka ökar vi upp tempot lite: på söndag planerar jag att köra ett lugnt långpass och senare i veckan ska jag fjällvandra i bergen runt norska Geirangerfjorden.

Annons

Förutom att det antagligen kommer bli en fantastisk naturupplevelse så har jag äntligen fått en ursäkt att handla upp mig på lite tekniska funktionsplagg! Yes! Att köpa funktionsplagg är nämligen den ultimata shoppingupplevelsen, lite som att få handla på Applestore och Mr Mudd and Mr Gold – på samma gång. Eller som att sitta på toa och äta hamburgare. Samtidigt vill man ju inte vara en sån där typ av man som man ser på stan ibland och som jag brukar kalla Fet man med funktionskläder. Nej, man vill ju att funktionskläderna ska ha en funktion. Och det har ju mina. Jag ska ju nämligen ut på en expedition.

Hittills har jag i alla fall köpt en skaljacka från Marmot och en duntröja från Patagonia. Men vad säger ni? Är Oakleybrickorna too much?

outfit

Träningsdagbok vecka 2:
Måndag:
6 km jogg. Onsdag: 6 km jogg. Fredag: 6 km jogg.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar