Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Folkhemmets äventyrare

 |  Publicerad 2011-10-05 13:54  |  Lästid: < 1 minut

Jag vet inte om ni känner till det men innan jag började arbeta som journalist jobbade jag som grafisk formgivare också. Idag gör jag fortfarande någon bokform då och då, mest för att jag tycker att det är roligt. Jag har till exempel gjort omslaget till Walter Repos kommande biografi om äventyraren Rolf Blomberg (ovan) och har precis fått första kapitlet för att kunna skissa lite på inlagan. Direkt när jag fick texten läste jag första meningen och blev omedelbart trollbunden. Förutom att Walter kan berätta en spännande historia så är han lätt en av de som skriver snyggast i Sverige – vilket alla som läser Cafés kriminaldokument redan vet.

Men vad ni kanske inte vet är att han också bloggar om arbetet med boken. Och den bloggen hittar ni här. Enjoy, äventyrsfans.

P.S. Det är visserligen sjukt coolt att Rolf Blomberg har lapp för ögat och röker medan han åker nerför Amazonas – men kolla snubben med kikaren bakom honom! Jag har aldrig sett någon som mer ser ut att ha stigit ut ur ett Tintin-album än han. Älskar honom.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-10-05 14:30