Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Frågor om begagnade bilar

 |  Publicerad 2011-03-24 14:25  |  Lästid: < 1 minuter

En grej som jag gillar med att ha blogg är att man kan fråga grejer, rakt ut i luften och så svarar människor jag inte ens känner i kommentatorsfältet. Det är ju fantastiskt! Man kan säga att det är ett ständigt givande och tagande *gör givande-och-tagande-gesten* mellan er och mig.

Därför skulle jag vilja ha ert råd nu när jag ska köpa en otroligt praktisk, begagnad bil. Så här är det nämligen: jag vet allt om hur man köper sjukt opraktiska bilar som går sönder hela tiden – men ser fantastiska ut när de står på uppfarten hos nån USA-bilsreparatör/utpressare. Dock har jag aldrig i hela mitt liv köpt en helt vanlig praktisk, stabil familhjebil. Så hur gör jag? Vilken modell ska jag välja? Ska jag köpa privat eller hos firma? Vad ska jag tänka på? Jag tänker: kombi, mellan 15 och 20 tusen, lätt att reparera, jag tänker sommarbil och avställd på vintern.

Ordet är fritt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:53