Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Frågor om begagnade bilar

En grej som jag gillar med att ha blogg är att man kan fråga grejer, rakt ut i luften och så svarar människor jag inte ens känner i kommentatorsfältet. Det är ju fantastiskt! Man kan säga att det är ett ständigt givande och tagande *gör givande-och-tagande-gesten* mellan er och mig.

Annons

Därför skulle jag vilja ha ert råd nu när jag ska köpa en otroligt praktisk, begagnad bil. Så här är det nämligen: jag vet allt om hur man köper sjukt opraktiska bilar som går sönder hela tiden – men ser fantastiska ut när de står på uppfarten hos nån USA-bilsreparatör/utpressare. Dock har jag aldrig i hela mitt liv köpt en helt vanlig praktisk, stabil familhjebil. Så hur gör jag? Vilken modell ska jag välja? Ska jag köpa privat eller hos firma? Vad ska jag tänka på? Jag tänker: kombi, mellan 15 och 20 tusen, lätt att reparera, jag tänker sommarbil och avställd på vintern.

Ordet är fritt.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar