Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Chez Cramby

Garaget R.I.P

 |  Publicerad 2011-02-12 23:12  |  Lästid: 2 minuter

Förra veckan flyttade min kompis Nikola och jag ut från vårt MC-garage i Hammarbyhamnen. Tydligen ska de riva hela området. Det är ledsamt, för även om lokalen var dyr att ha och jag inte byggt något på min båge på flera år så kvar det ett skönt ställe att bara hänga på. Ni vet: Kolla vad Nikola beställt från ebay sedan sist, dricka ett par folköl, grilla lite, kissa på ett övergivet kylskåp, sådana grejer. Jag tror också att det var nyttigt för Dixie att få komma dit ibland och leka bland oljiga maskindelar, gamla verktyg och gulnande Lektyrutvik på väggarna.

Som en liten hyllning till garaget kommer här i alla fall några bilder och en Spotifyplaylist med passande urval samt namn: 96 Tears.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2011-02-13 21:03