Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Get excited – do stuff

Vissa dåliga sidor i ens personlighet är det ju bra om man försöker bekämpa medan andra måste man nog bara acceptera. Ett exempel på en dålig sida som jag har är att jag startar en massa projekt som jag sedan aldrig slutför. Sådan har jag nog alltid varit och grejen är att jag numera är okej med det. Jag har accepterat den sidan hos mig själv. Jag har valt att istället fokusera på de grejer jag faktiskt lyckats ro i land med. Jag menar, startar du tio projekt och lyckas med tre så är det ju fortfarande mer än den som inte startat något alls?

Så trots att det ligger en massa rykande vrak längst den här bloggens väg – som till exempel ”Sonny Bargers självhjälpsskola”, ”Jonas Cramby *nickar kort åt*” och ”Min Hobby” – så är jag inte rädd att starta upp ännu ett projekt (brevid mina expeditionsplaner): Jag har bestämt mig för att laga mig igenom alla rätterna i Heston Blumenthals kokbok In Search of perfection. Denna kokbok bygger på tv-serien med samma namn och går helt snabbt ut på att laga vanliga rätter som till exempel Hamburgare och Korv med mos – fast på det mest perfekta sättet som överhuvudtaget är möjligt. Första delen kommer i helgen: Grillad kyckling.

Annons

Om jag kommer slutföra detta projekt eller inte vet jag inte riktigt än, det får vi se. Men enda sättet att ta reda på det är väl att försöka?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar