Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Gillar du Weezer, tryck på knappen

 |  Publicerad 2010-08-18 21:26  |  Lästid: < 1 minuter

Om man skulle gissa vad cafe.ses olika bloggläsare gillar för musik så tror jag till exempel att The Viktor Reports läsare är väldigt inne på Robyns Body talk pt 2 just nu. Vidare tror jag att de flesta av Fredrik Backmans läsare vid minst ett tillfälle i sommar sett Kent live, att Markus Kyléns fans lyssnar på i alla fall en låt från Dr Dres 2001 minst en gång i veckan och att Daniel Lindströms läsare gillar vad det än var som spelades på gårdagens Local Firm-visning.

Men vad gillar ni, mina kära bloggläsare?

Av någon anledning har jag fått för mig att den grupp som de flesta av er har gemensamt på Spotifyplaylisten är Weezer. Jo, absolut. Så måste det vara. Av era kommentarer låter ni definitivt som diggare av den amerikanska altrockgruppen. Nu undrar jag: stämmer detta?

Tryck i så fall på likeknappen. Om det blir, säg, 50 Weezerlajkare innan fredag förmiddag så anser vi väl det vara bevisat, va?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-08-18 21:38