Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Hej internet!

Jonas Cramby  |  Publicerad 2019-04-26 10:13  |  Lästid: < 1 minuter

Mitt senaste inlägg på den här bloggen skrevs i januari 2014, alltså för mer än fem år sedan. Under den här tiden har det hänt ganska mycket, bloggare har blivit poddare, ordet ”influencer” har gått från att vara PR-snack till ett seriöst yrke, twitter har gått från att vara en gruppchat till att bli ett register för störiga människor och ingen har väl en proppfull RSS-läsare bara för att kunna maska på jobbet längre (eller?). Själv har jag hunnit har hunnit skriva fyra böcker till, klippt mig, skilt mig, fått gråare skägg, synfel och en äldsta dotter som har blivit så stor att hon börjat med bandana (så stolt). Jag är helt enkelt äldre, visare, mer distingerad  – så hur kommer allt detta påverka bloggen? Förhoppningsvis inte ett skit. Jag tänkte köra på EXAKT som om det fortfarande är 2014 med dumma hemmaexperiment, skärskådning av popkulturella randfenomen inom matvärlden och förhoppningsvis ett och annat recept.

Välkomna tillbaka hem till mig. 

P.S. För en liten smak av vad ni har att vänta, eller om ni bara behöver maska lite på jobbet, scrolla bakåt. 

Dela på Facebook
Tweeta