Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Hemmasnickrad mental träning

 |  Publicerad 2010-10-15 13:26  |  Lästid: < 1 minut

Som frilansskribent sitter man ju mycket ensam, i soffan, stirrande in i en datorskärm. I bland känns det som om jag ser textrutan i Scrivener mer än jag ser min dotter (vilket jag antagligen också gör). När det ibland känns som om det blir för mycket skrivande och jag behöver rensa hjärnan lite har jag  några hemmasnickrade mentala tricks jag brukar använda mig av.

Ett av dem är det här: Jag öppnar spotify och sätter på den här låten, så högt jag kan. Sedan stänger jag av ljudet på klippet här under, ställer in den på helskärm och trycker på play.

Efter 2.57 minuter är jag redo att arbeta igen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-10-15 13:26