Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Hemmasnickrad mental träning

Som frilansskribent sitter man ju mycket ensam, i soffan, stirrande in i en datorskärm. I bland känns det som om jag ser textrutan i Scrivener mer än jag ser min dotter (vilket jag antagligen också gör). När det ibland känns som om det blir för mycket skrivande och jag behöver rensa hjärnan lite har jag  några hemmasnickrade mentala tricks jag brukar använda mig av.

Annons

Ett av dem är det här: Jag öppnar spotify och sätter på den här låten, så högt jag kan. Sedan stänger jag av ljudet på klippet här under, ställer in den på helskärm och trycker på play.

Efter 2.57 minuter är jag redo att arbeta igen.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar