Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Hur gör man Sveriges bästa matblogg?

Häromdan lovade ju att koncentrera mig på att försöka göra Chez Cramby till Sveriges bästa matblogg. Nu är bara frågan: Hur fan gör man det? Jag har redan fått önskemål om att återuppta min smörgås-serie, Är-det-värt-det? samt att ge mig på annan sorts hemmamatlagning än texmexköket. Allt detta planerar jag faktiskt att göra. Smörgåsserien fortsätter nästa vecka då jag även kastar mig in i ett annat etniskt kök – och på onsdag ska jag börja testa om det egentligen är värt att brygga sitt eget öl (se bild). Jag planerar även att ha kvar Fredagsbiran på fredagar och krogrecensioner på lördagar.

Annons

Nu undrar jag: finns det några andra önskemål?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar