Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Hur gör man Sveriges bästa matblogg?

 |  Publicerad 2013-03-14 09:31  |  Lästid: < 1 minuter

Häromdan lovade ju att koncentrera mig på att försöka göra Chez Cramby till Sveriges bästa matblogg. Nu är bara frågan: Hur fan gör man det? Jag har redan fått önskemål om att återuppta min smörgås-serie, Är-det-värt-det? samt att ge mig på annan sorts hemmamatlagning än texmexköket. Allt detta planerar jag faktiskt att göra. Smörgåsserien fortsätter nästa vecka då jag även kastar mig in i ett annat etniskt kök – och på onsdag ska jag börja testa om det egentligen är värt att brygga sitt eget öl (se bild). Jag planerar även att ha kvar Fredagsbiran på fredagar och krogrecensioner på lördagar.

Nu undrar jag: finns det några andra önskemål?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:45