Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Istället för blogging: Inskolning

Jag har bloggat dåligt idag men jag har faktiskt en giltig ursäkt: jag har varit och skolat in min dotter på dagis. Jag vet att ni inte bryr er men tänker berätta hur det gick ändå. Det gick bra. Väldigt bra. Faktum är att det gick så bra att jag knappt hann komma till dagiset innan jag fick anvisningen att gömma mig i pysselrummet så skulle dagisfröknarna komma och hämta mig om Dixie blev ledsen. Men inte kom det några dagisfröknar inte. Jag vet inte hur länge jag satt där eller hur många gånger jag reste mig och gick ett varv runt rummet, hummande med armarna på ryggen, och tittade på barnens teckningar.

Annons

– Jaha, här har vi alltså en nyckelpiga, sa jag för mig själv.

När det var dags att gå hem berättade fröknarna att Dixie inte ens frågat efter mig på hela dan. Vafan? Är det inte meningen att det är  barnen som ska känna sig övergivna vid inskolningar?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar