Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jag är frisläppt! Wohoo!

 |  Publicerad 2013-03-11 11:29  |  Lästid: < 1 minut

Häromdagen skickades min kommande kokbok Texas BBQ*  till tryck och jag insåg att jag inom det senaste året haft lämning på inte mindre än tre (3!) stycken böcker. Helt sjukt egentligen. Jag som i vanliga fall knappt pallar fylla i OCR-numret när jag betalar räkningar. Orka. Att skriva en bok, hur dålig den än är, är nämligen ett riktigt jävla hästgöra. Bara att skriva bokstaven ”B” 350 000 gånger i rad skulle ju vara skitjobbigt – tänk då att kombinera dem med 27 bokstäver till OCH arrangera dem i en begriplig och kanske till och med intressant följd? Det kräver enorma mängder tid som man tvingas spendera inspärrad i sin egen hjärna. Inte undra på att författare ofta är a) galna eller b) egoistiska praktarslen.

På grund av att jag just nu känner mig lite som a) och ganska mycket som b) har jag bestämt mig för att ta en liten paus i boksläppandet**. I stället tänkte jag försöka koncentrera mig på att skriva kortare grejer igen. Så vad säger ni? Är det inte på tiden att jag tar tag i den här gamla häcken och försöker göra Chez Cramby till Sveriges*** bästa matblogg alla kategorier****?

* I butik 27 april !
** Eller åtminstone till hösten 2014.
*** Eller åtminstone Stockholms. Eller Vasastans.
**** Eller åtminstone i kategorien ”matblogg – texmex – amatörer”.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-03-11 11:32