Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jag har det fortfarande!

 |  Publicerad 2013-03-22 12:38  |  Lästid: < 1 minuter

När jag skrev det där om att “pressa ihop en ölburk mot pannan” så blev jag lite nyfiken om jag fortfarande kunde utföra detta gamla partytrick som brudarna blev som tokiga av (inte). Jag menar, det var ju trots allt ett tag sedan jag gjorde det. Det är ju inte så att jag sitter på, till exempel, Matsalen på Grand nuförtiden och smackande testar mig igenom deras nya avsmakningsmeny – inspirerat av “vatten” – samtidigt som jag förstrött pressar ihop en tom finölburk mot pannan och sen avmätt kastar den på sommeliern. Hur skulle det se ut? Det är  heller inte helt enkelt att utföra detta trick, man måste liksom vicka burken lite fram och tillbaka så att den överhuvudtaget gör att pressa ihop och då gärna till en attraktiv dragspelsform. Så det var inte ALLS säkert att jag skulle klara det.

Men det gjorde jag! Även om jag så klart diskade ur burken först.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:45