Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Chez Cramby

Jag och Malcolm McLaren

 |  Publicerad 2010-04-09 09:30  |  Lästid: 1 minut
Samma dag (igår) som jag skriver om spetsbörsar och feminina stråtrövare på den här bloggen avlider mannen som en gång skapade stilen: Malcolm McLaren. Det är alltid Sex Pistols som nämns i samband med McLaren men för mig har hans största populärkulturella arv alltid varit Bow Wow Wow och Adam and the Ants – kanske världens snyggaste båda band någonsin (vid sidan av The Clash).
Jag har alltid haft en seriös crush på Bow Wow Wows sångerska Annabella Lwin – hon var orsaken till att den första flicka jag jag någonsin presenterade hemma hade en meterhög mohikanfrisyr. Och på skolfesterna i mellanstadiet försökte jag klä mig som Adam Ant: Röda skinnbyxor, vit sidenskjorta, spetsiga mockaskor och en svart piratscarf i midjan. Sjukt snyggt då, lika snyggt idag. Kolla:

Som en liten hyllning till McLaren ska jag nu gå till ICA och köpa babywipes – och med stolthet betala ur min spetsbörs.
Dela på Facebook
Tweeta