Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Jag svarar på en bloggenkät

 |  Publicerad 2011-03-17 10:20  |  Lästid: 3 minuter

Det cirkulerar ju, som ni kanske känner till, en hel del enkäter i ”bloggosfären”. Jag brukar aldrig svara på de där eftersom jag finner det en smula ovärdigt för en vuxen man. Men samtidigt… när har det någonsin hindrat mig? Så här är de, mina ärliga svar på en enkät om kärlek:

Är du i ett förhållande? Ja.
Har du kysst någon idag? Inte med tungan.

När går gränsen vid otrohet? När man kysser med tungan.

Är du romantisk? I smyg.
Hur skulle du beskriva den perfekta flickvännen. Hon ska va mjuk att ta på, god att lukta på och rolig att snacka med.

Hur skulle du beskriva dig själv som pojkvän? Kul men irriterande.
Vad är viktigt i ett förhållande? Att man gillar att hänga med varann.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja det är klart.

Har du lekt med någons känslor? Det är något av en hobby.

Hur många har du varit ihop med? Fem längre.

Länge höll ditt längsta förhållande? Det håller fortfarande.

Hur länge var ditt kortaste? Fem minuter… eller jag menar 90 minuter.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande. Lätt. Skulle det ta slut med min flickvän skulle jag se till att bli ihop med en ny fort som ögat. Jag kan vakna svettig på nätterna efter att ha drömt att jag glidit fram till någon på Gubbrummet, pekat på deras glas och sagt, med osäkra ögon, ”Får jag lov att bjuda på en till sådan där?”. *rysningar*

Är du en bra pojkvän? Topp femtio i Vasastan.

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Min tjej.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Ja lätt. 

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpad. Men ibland har jag drivit dem till det.

Hatar du dina ex? Nej. Varför skulle jag göra det?
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja, men i så fall precis när vi gjort slut.
Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? Ja, ett par sådana där ploppar man sticker in i änden av majskolvar och sedan håller i när man äter.
När du vill ha någon, vad gör du? Gör min grej och hoppas hon märker.

Bästa raggningsrepliken? ”Du är en sådan sorts tjej som får vårlökarna att blomma på hösten”.

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Jag har bara ett krav: inga hot tubs! 

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Min dotter.

Om kvinnan i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Bli förbannad.

Vill du gifta dig? Inget jag kommer driva igenom men om hon vill: varför inte?

Vill du ha barn? Jag har barn.
Blir du lätt kär? Nej.
Vad faller du för? Framgångsrika, hårda kvinnor som är sårbara och flickiga med mig. Tänk låten Just like a woman.

Vad är det mest avtändande du vet? Självrättfärdighet.
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Helt avgörande. Tänk att vara ihop med någon man inte har något gemensamt med? Det vore asjobbigt! Varenda liten detalj skulle ju strula. ”Ska vi gå och lägga oss då?”. ”Nej. Jag sitter helst i en fåtölj och sover.” ”Jaha? Men ska du inte borsta tänderna då?”, ”Nej, jag dricker alltid bara en lättöl innan läggedags… som förresten är klockan åtta på morgonen ungefär när du går upp.” ”En godnattpuss då?”, ”Jag är emot godnattpussar. Jag finner dem så nedlåtande.” Och så vidare.

Har du fått ditt hjärta krossat? Jajamensan!

Hur raggar du? Jag raggar aldrig. Det där får tjejerna sköta.

Har du en utseendetyp hos tjejer? Nej, men jag gillar vad jag brukar kalla ”karaktärsfasta” näsor. En rejäl bit brosk mitt i fejjan är alltid snyggt. Gärna boxarnäsa. Charlotte Gainsbourg har nog världens snyggaste. 

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Men herregud vilken barnslig fråga. 

Är romantisk kärlek allt i livet? Hahaha. Har man den attityden kommer man jäkligt snabbt bli jäkligt besviken.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-03-17 13:21